Pensiunea Corbul

Locul perfect pentru a
indragi natura

Undeva în inima muntelui, amenajata cu mult gust si, în special suflet, Pensiunea Corbul pune la dispozitia dumneavoastra 3 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 2 grupuri sanitare, parcare, si o curte interioara cu grill.

La parterul constructiei, se afla o zona de zi spatioasa, o bucatarie deschisa si o terasa, stilul montan fiind usor observat. Livingul este dotat cu mobilier din lemn masiv de cea mai buna calitate, bucataria complet utilata, iar terasa ofera o panorama de vis, locul perfect în care si respiri adânc aerul tare de munte ai si te relaxezi cu un pahar de vin sau o bere, în timp ce grill-ul sfârâie în surdina.

La etaj se gasesc un dormitor cu pat matrimonial, unul cu pat dublu si unul cu pat single, toate trei surprinzând privelisti spectaculoase, capturând jocul razelor soarelui printre brazii înalai, invitându-va la noi aventuri. Arhitectura superba a acestei constructii au inspirat sute de turisti ce au plecat pastrând în suflet magia muntelui, caldura paturilor pufoase si farmecul decoratiunilor atent selectate.

Acces la bucatarie
TV
Internet prin WI-FI
Gratar
Parcare
Incalzire centrala
Telefon
Foisor